2012. június 8., péntek

2012. 06. 08. péntek

Megvolt az első strandolás... de hogy??? Lehetett volna annyi eszem, hogy kimegyek az erkélyre megnézni, mekkora a víz... na, mindegy. Nálam táska, gyereknek beígérve a homokozás... kezében a vödör, benne lapát... caplatunk le a strandra... odaérünk és SEHOL SEMMI HOMOK!!! Jön a víz, a parton csak a fű van kint, minden tiszta mocsok, hordalék... no, irány haza!
Gyerek a kezemben, telefon csörög. Apa áll az erkélyen, kérdezi, találtunk-e partot. Ő úgy látja, nem fogunk. Muki kínlódik, homokozót ígértem, giganagyot. Mindegy... sétálunk kicsit, hátha. Na, nehezen találunk pár négyzetméter homokos részt a dzsuva mellett. Leteszem a cuccot, mehetünk lapátolni. Nem! Neki a víz kell... nem lehet, tiszta mocsok :(
Végül találunk pár centit, ahol nincs hordalék... Na, a mókus minden félelem nélkül nekimegy a hideg víznek... A következő majd 1 órában a hordalékot legyezgettem másfelé, mert a gyerekem végig a vízben ült, és csak keksszel sikerült kicsalogatnom onnan, mint valami kiskutyát :)

Így vagyunk mostanában :)

A strandot leszámítva:
11,59 kiló és 80,5 centi.
Egyre többet beszél, és rettentően okos.
A formabedobót simán megcsinálja, bár 2 kör után megy büntibe, mert szájába veszi a figurákat :/ A gyűrűpiramist nagyság szerint sorba teszi. Imádja a könyveket és imád takarítani :)

Nincsenek megjegyzések: